Dječje sobe

Prostor za spavanje, igru, učenje.... najčešće ne preveliki prostori, ali za puno namjena. Treba biti jako maštovit da bi se djetetu omogućilo da nesmetano spava, uči i igra se u svome kutku ...

Možemo smjestiti krevet iznad kreveta, stepenice koje vode na gornji krevet u stvari mogu biti ladice,.. ili možemo smjestiti radni stol, a iznad njega krevet. Ili napraviti krevet, a u ladici ispod kreveta koja je na kotačićima smjestiti još jedan krevet... Ručkice mogu biti barčice, ribice, školjkice... Ormari mogu biti polukružni, sa krilima... Mogućnosti je mnogo, samo treba dati mašti na volju, ali i pri tom upoznati tog malog princa ili princezu koji će tu boraviti da saznamo što bi oni htjeli... umjesto kreveta formulu 1 ili možda krevet sa baldahinijem za uspavanu ljepoticu.

Ne bi bilo loše ni razmisliti o tome da će ta naša dječica jako brzo odrasti i da će im zatrebati prava tinejdžerska soba sa puno polica, mjesta za knjige... Zato napravimo je odmah tako da ormarima lako možemo skinuti krila, sa polica pobacati plišance i ubaciti još koju policu za knjige, sa kreveta skinuti kotače ili baldahini... Sve se to može i unaprijed isplanirati... zato smo tu.

KONTAKT

Hreljin 236/A
51226 Hreljin

Mob. 098/800-750

damir.kokor@ri.t-com.hr

NAŠA LOKACIJA

PROJEKT

SCM formatna pila sa nagibom si 400 nova

Projekt financiran bespovratnim sredstvima Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta po programu "Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta" za 2017. godinu (Kl: 311-01/17-01/89, Ur.br:526-04-01-03/1-17-01)