Kerrock

To je materijal koji se stapa sa svakim prostorom. Svestran je i u sebi udružuje snagu tvrdog kamena, ljepotu keramike, trajan je i pouzdan, otporan i moćan. Uz malo mašte možemo se poigrati njime i oblikovati okrugline, stepenice, umivaonike, radne plohe na kojima se ne vide spojevi ma koliko se puta one lomile i išle u obliku slova L, U ili O. Izgleda da je sve napravljeno od jedne ploče, sudoperi i umivaonici su od istog materijala /osim u terraco verziji - onda su sudoperi i umivaonici bijeli/.

Boje života

Materijali i boje koje nas okružuju u prostoru znatno utječu na opće raspoloženje i bitno je da se upotrebljavaju materijali koji su ugodni na dodir, zdravi i u skladu sa bojama okoline. Izbor primjerenih boja utječe na harmoničnost cijeloga prostora i kerrock omogućuje izbor unutar široke palete nijansi boja koje oplemenjuju prostor. Iznimnost materijala moguće je osjetiti u prostorima koji su obdareni svježinom, čistoćom i elegancijom oblika, te beskonačnom slobodom pri oblikovanju. Ljestvica boja kerrock ploča /pogledati na www.kerrock.si.

  • jednobojni efekt
  • granitni efekt
  • teraco efekt

Upotrebljivost

Upotrebljava se kod opremanja kuhinja, kupaonica, blagavaonica, laboratorija, trgovina, salona, šankova i stolova u restoranima i barovima, u hotelima, bolnicama, za opremanje sanitarija, zrakoplovnih luka, toplica, trgovina, pošta i banaka, benzinskih stanica...

Svojstva materijala

Sličan je mramoru, ali na dodir je ugodan i topao. Masivan, homogen, izdržljiv i otporan na udarce i oštećenja. Ne upija vodu i otporan je na toplinu. Siguran je protiv vatre jer je samougasiv. Ne sadrži nikakve alergenske ili ostale štetne tvari.

Obrada

Svojstva materijala omogućuju jednostavnu obradu koja daje izvrsne rezultate. Možemo ga piliti, bušiti, rezati, strugati, polirati, blanjati i lijepiti u nevidljivim spojevima, te termički obrađivati. Slobodu pri oblikovanju omogućuju i rubovi i obrubi koji mogu biti okrugli, ravni, zaobljeni.

Čišćenje i održavanje

Omiljen je zbog jednostavnog čišćenja i održavanja. Mrlje se lako odstranjuju i samomom vodom, te uobičajenim sredstvima za čišćenje. U slučaju mehaničkih oštećenja moguća je potpuna obnova površina brušenjem i poliranjem.

Bonsai Certifikat o programu Kerrock 2007

KONTAKT

Hreljin 236/A
51226 Hreljin

Mob. 098/800-750

damir.kokor@ri.t-com.hr

NAŠA LOKACIJA

PROJEKT

SCM formatna pila sa nagibom si 400 nova

Projekt financiran bespovratnim sredstvima Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta po programu "Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta" za 2017. godinu (Kl: 311-01/17-01/89, Ur.br:526-04-01-03/1-17-01)